garancia fejléc

Töltsd le az ajándék önéletrajz ellenőrző csekklistádat, hogy kitűnj az álláskeresők arctalan tömegéből!

(+ minden hónapban az elsők között fogsz értesülni a legfrissebb álláskeresési trendekről!)

Kérem az ajándékom >>

ADD MEG A KERESZTNEVED
ÉS AZ E-MAIL CÍMED ÉS MÁR KÜLDÖM IS AZ AJÁNDÉKOD!

Elfogadom az eDM szabályzatot.

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Hasznos és nélkülözhetetlen - várni fogod, meglátod! Biztos lehetsz benne, hogy nem küldök spamet, én sem szeretem, az adatvédelmi törvényeket pedig tisztelem. Az általad megadott személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át.

*a mező kitöltése kötelező

CV Factory elválasztó elem
garancia egyedi önéletrajz ikon

Egyedi önéletrajz garancia

Garantálom, hogy a munkáltató és Te sem fogsz még egy ugyanolyan önéletrajzzal összefutni, mint amit én készítettem Neked. Nem sablonokból dolgozom, és ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma önéletrajz sem, amit a kezeim közül adok ki.

garancia figyelemfelkeltő önéletrajz ikon

Figyelemfelkeltő önéletrajz garancia

Garantálom, hogy az önéletrajzod nem fog a vérszegény, energiátlan, tizenkettő egy tucat önéletrajzok kupacába kerülni, mert ha kezébe veszi a munkáltató, akkor nemcsak felcsigázza az érdeklődését, hanem egyből magába is szippantja. Nem kell többet azon aggódnod, hogy nem hívnak be interjúra. De ehhez az kell, hogy az önéletrajzod ne a fiókodban tartsd.

garancia maceramentes önéletrajz ikon

Maceramentes garancia

Garantálom, hogy nem kell többet az önéletrajzírással vesződnöd és véget ér az az időszak, amikor hosszú órákon vagy napokon keresztül csak azon agyaltál, hogy mit és hogyan tüntess fel az önéletrajzodban. Az általam készített önéletrajznak köszönhetően nem muszáj többet a szövegírással vagy szövegszerkesztéssel bajlódnod. Ráadásul az üres lap szindróma sem fog többet kínozni.

garancia biztonsági háló ikon

Biztonsági háló garancia

Nem találod az önéletrajzod? A laptopod tönkrement és minden dokumentumod a fekete lyukba veszett? Ne keseredj el! Garantálom, hogy addig, amíg a CV Factory lélegzik, eltárolom az általam készített önéletrajzod, így könnyen hozzá tudsz férni. Ha szükséged van rá, csak vedd fel velem a kapcsolatot és már küldöm is.

garancia kitaposott ösvény ikon

Kitaposott ösvény garancia

Garantálom Neked, hogy nem a szakkönyvekben olvasható szakirodalommal ismertetlek meg, hanem a megtapasztalt, kipróbált és biztosan működő álláskeresési módszereket fogod elsajátítani. A módszerek és technikák, amelyeket megtanítok, teljesen rád lesznek szabva és azonnal alkalmazni tudod azokat.

garancia pénzvisszafizetés ikon

100%-os pénzvisszafizetési garancia önéletrajzra

Ha úgy érzed, hogy az általam készített önéletrajzod nem üti meg azt a színvonalat, amit a honlapomon is megtekinthető önéletrajzok képviselnek, és ha ezt jelzed nekem 24 órán belül, miután megkaptad az önéletrajzod első vázlatát, akkor én maradéktalanul visszafizetem a pénzed.*

garancia pénzvisszafizetés ikon

100%-os pénzvisszafizetési garancia konzultációra

Ha a konzultáció alatt úgy érzed, hogy nem azt nyújtom, amit vártál vagy azt tapasztalod, hogy az elhangzottak nem megfelelően használhatók fel a mindennapjaidban, ezt csak jelezned kell felém az első konzultáció feléig és visszatérítem Neked konzultáció teljes árát.*

garancia önéletrajz frissítés ikon

Új lendület garancia

A karriered során nem csak egyszer lesz szükséged önéletrajzra, így kulcsfontosságú, hogy mindig naprakész legyen. Mivel nem szeretném, hogy akár egyetlen lehetőségről is le kelljen mondanod egy elavult önéletrajz miatt, ezért egyedülállóan nálam élhetsz az Új lendület garanciával. Ennek keretében vállalom, hogy az általam készített önéletrajzodat nagy kedvezménnyel frissítem, és nem csak egyszer élhetsz a lehetőséggel (24 hónapon belül -80%-os, 24 hónapon túl -60%-os kedvezmény a mindenkori árakból).

* Mivel azt valljuk, hogy egyszer mindenkinek joga van igénybe venni a szolgáltatásainkat, kipróbálni a termékeinket, így ha a fenti feltételeknek megfelelően jelzed, hogy nem vagy elégedett vele, akkor visszakapod a pénzed. Így a kockázatot nem neked kell viselned, mert átvállaljuk helyetted. De engedd meg, hogy megkérdezzük, miért nem vagy elégedett, mert tanulunk belőle. Viszont, ha már egyszer éltél a pénzvisszafizetési garanciával, akkor tudnod kell, hogy nekünk mindegyik termékünk, szolgáltatásunk ugyanolyan színvonalú.  Ha ez csalódást okozott, akkor valószínű, hogy a következő sem fog tetszeni, így többet már nem érvényes ez a garancia.