szolgáltatások fejléc

Töltsd le az ajándék önéletrajz ellenőrző csekklistádat, hogy kitűnj az álláskeresők arctalan tömegéből!

(+ minden hónapban az elsők között fogsz értesülni a legfrissebb álláskeresési trendekről!)

Kérem az ajándékom >>

ADD MEG A KERESZTNEVED
ÉS AZ E-MAIL CÍMED ÉS MÁR KÜLDÖM IS AZ AJÁNDÉKOD!

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Hozzájárulok, hogy számomra a CV Factory eDM-et küldjön, mert az elsők között szeretnék értesülni az álláskereséssel kapcsolatos újdonságokról.

Hasznos és nélkülözhetetlen - várni fogod, meglátod! Biztos lehetsz benne, hogy nem küldök spamet, én sem szeretem, az adatvédelmi törvényeket pedig tisztelem. Az általad megadott személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át.

*a mező kitöltése kötelező

Már egy jó ideje vagy még soha nem kerestél állást, és segítségre van szükséged...

...akkor jó helyen jársz.

CV Factory elválasztó elem

Szakterületeim

 

Álláskeresés coaching Bóné Ágnessel

ÁLLÁSKERESÉS

Az álláskeresés a világgal együtt megváltozott az elmúlt 20 évben és most is átalakulóban van. Ami egykor bombabiztos módszer volt, ma már inkább csak hátráltat az álláskeresésben. Ráadásul sok esetben soha nem látott tömegen kell átverekedned magad, ha csak az álláshirdetéseket bújod, és közben megpályázod azt az állást, ami megtetszik.

Ha van egy lélegzetelállító és szakszerűen megírt önéletrajzod, akkor az olyan, mintha egy luxusautót birtokolnál. Nagyon szép, mindenki gyönyörködik benne, de benzin nélkül nem jutsz el vele sehova. Vagyis az önéletrajzod csak akkor fogja hozni az elvárt eredményeket, ha tudod, hogy kinek és milyen csatornákon keresztül juttasd el. Mert állást keresni nem csak egyféleképpen lehet, és a segítségemmel megismerheted azokat a rád szabott álláskeresési módszereket, amelyekkel tűpontosan célba ér az önéletrajzod.

CV Factory elválasztó elem

ÖNÉLETRAJZ

Az önéletrajz az álláskeresés egyik alapvető, bár néha félelmetes eszköze. Félelmetes mert ezen az “apró papírdarabon” múlik, hogy behívnak-e állásinterjúra vagy sem. Az állásinterjú pedig csak akkor borítékolható, ha az önéletrajzod egyedi, figyelemfelkeltő, hiteles, érthető, tagolt, releváns információkat tartalmaz, iparágra jellemző kulcsszavakkal tarkított, pozícióra szabott és a munkáltatóról szól. Vagyis akkor, ha megfelel az önéletrajzírás aranyszabályainak.

Az önéletrajzírás egy külön szakterület, amelynek megvannak a saját szabályai és törvényszerűségei. Ha ezeket nem ismered és a megérzéseidre hallgatva vagy nem szakmabeliek tanácsait megfogadva készíted el az önéletrajzod, akkor az olyan, mintha tűt keresnél a szénakazalban. Ha kevés az időd, de fontos a karriered vagy eleged van abból, hogy ismeretlen vizeken evezel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, mert én leveszem a válladról az önéletrajzírás terhét!

Önéletrajzírás Bóné Ágnessel
CV Factory elválasztó elem
Állásinterjú coaching Bóné Ágnessel

ÁLLÁSINTERJÚ

Sok álláskereső számára az állásinterjú ismeretlen területnek számít. Sőt, valójában a legtöbben rettegnek tőle és azt gondolják, hogy a kimenetele csak a szerencsén múlik. Ez nem így van. Az állásinterjún eladni magad és meggyőzni az interjúztatókat arról, hogy te vagy a legalkalmasabb jelölt a pozícióra, egy képesség. Egy olyan képesség, amely ritkán születik velünk, de mindenki számára elsajátítható.

Nézzünk szembe a tényekkel. Az állásinterjú egy olyan sport, ahol nagyon kiélezett verseny folyik. Nem láthatod soha, hogy kivel kell versenyezned és ők hogyan teljesítenek. De egyetlen dolgot tudunk erről a tisztességtelen játékról. Mégpedig azt, hogy csak egyetlen nyertes lehet. Nincs második hely. Nincs második próbálkozás. Csak egyetlen győztes lesz, és én azt akarom, hogy te legyél az!

Hogyan tudok segíteni neked?

CV Factory elválasztó elem

Önéletrajzírás

Mert többet érdemelsz annál, mint hogy elvessz a tömegben

Sok önéletrajz szakértővel ellentétben én nem tanácsokkal látom el a hozzám forduló álláskeresőket vagy velük együtt készítem el önéletrajzukat, hanem megírom helyettük. Ennek egyszerű oka van. Az önéletrajzírók többsége (köztük én is) éveket tölt el azzal, hogy az önéletrajzírás a vérévé váljon, és ezt a tudást nem lehet egy pár órás konzultáció keretében átadni. De önéletrajz feltúrbózást vagy feltuningolást sem vállalok, mert ezzel a módszerrel nem tudom garantálni azt az eredményt, amit elvársz tőlem. Az önéletrajzod az elejétől a végéig, darabról-darabra fogom összerakni egy olyan több lépcsőből álló módszer segítségével, amelyet az elmúlt évek tapasztalatai alapján dolgoztam ki, és máshol nem fogsz összefutni vele.

Miért érdemes engem, mint okleveles önéletrajzírót megbíznod?

40 %-kal nagyobb lesz az esélye annak, hogy behívjanak állásinterjúra.

Megkíméled magad attól a sok stressztől és macerától, amivel az önéletrajzírás jár.

Véget ér az a korszak, amikor nem kaptál visszajelzést az elküldött jelentkezéseidre.

Kihozom belőled a legjobbat úgy, hogy az felkeltse a munkáltatók érdeklődését.

Olyan önéletrajzod lesz, ami tükrözi a személyiséged és passzol a pozícióhoz.

Többet nem kell órákat töltened azzal, hogy a semmiből összedobj valamilyen önéletrajzot.

CV Factory elválasztó elem

Privát tanácsadás, coaching neked

Amikor te vagy a középpontban és csak a te céljaidon dolgozunk

Legalább 3 hónapja keresel állást eredmények nélkül? Vagy talán rendszeresen izzadtságfoltosan jössz ki egy állásinterjúról, mert végigkínlódtad az egészet? Esetleg szenvedsz attól, hogy mindig alacsonyabb bért ajánlanak fel neked, mint amit megérdemelsz? Vagy csak szimplán már az állásinterjú gondolatától is kiver a víz? Akkor a privát tanácsadás óráim neked valók! Az álláskeresést és állásinterjút érintő minden témakörben, személyre szabottan, csak Neked, személyesen velem!

Milyen eredményekre számíthatsz a személyes konzultáció után?

Nem fogsz többet félni az álláskereséstől, mert tudni fogod, hogy mit és miért csinálj.

Olyan álláskeresési módszereket ismersz meg, amelyeket azonnal be tudsz vetni a terepen is.

Közelebb fogsz kerülni azokhoz az állásokhoz, amelyeket nem hirdetnek meg.

Akár negyedére csökkentheted az álláskereséssel töltött időszakot.

Képes leszel stílusosan és elegánsan eladni magad az állásinterjún.

Elsajátítod a bértárgyalás örökzöld technikáit, így akár 20%-kal is többet kereshetsz.

CV Factory elválasztó elem

Ha készen állsz arra, hogy az álláskeresésben is sikeres legyél, akkor kérj konzultációt e-mailben!

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a megadott elérhetőségeken felveszem Veled a kapcsolatot.
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Hozzájárulok, hogy számomra a CV Factory eDM-et küldjön, mert az elsők között szeretnék értesülni az álláskereséssel kapcsolatos újdonságokról.

*Az adatkezelési tájékoztató itt található.

Konzultáció, tanácsadás menete
1. Miután kitöltötted az űrlapot, felveszem veled a kapcsolatot. Megbeszéljük, hogyan tudok segíteni neked, és előre egyeztetünk időpontot.
2. Ha Szegeden vagy a közelben élsz, akkor az Osztrovszky utca 13. alatt található belvárosi irodában tudunk találkozni. Ha ez nem megoldható, lehetőséged van Skype-os tanácsadást is kérni.
3. Egy konzultáció 60 perc hosszú, és a céljaidtól függ, hogy hány alkalommal szükséges találkoznunk.
4. A privát tanácsadás és coaching ára 18 000 Ft/60 perc, amelyet a helyszínen készpénzben vagy előreutalással tudsz kiegyenlíteni.
5. Az előre megbeszélt időpontban a rendelkezésedre állok, de amennyiben késel, akkor annyival rövidül a konzultáció.
6. Ha az egyeztetés ellenére nem vagy elérhető és a konzultáció díját sem fizetted ki, akkor sajnos nem áll módomban másik időpontot biztosítani.
Önéletrajzírás menete
1. Az önéletrajzírás árának meghatározása egyedi díjszabás alapján történik, ezzel kapcsolatban kérj személyre szabott árajánlatot.
2. Miután megbeszéltük a részleteket, kapni fogsz tőlem egy részletes kérdőívet, amelyet a meghatározott időpontig vissza kell küldened a részemre.
3. A kérdőív alapján elkészítem az önéletrajzod első vázlatát és megküldöm neked e-mailben.
4. Amennyiben jóváhagyod az önéletrajzod, véglegesítem és kézhez kapod a végső változatot.