szolgáltatások fejléc

Töltsd le az ajándék önéletrajz ellenőrző csekklistádat, hogy kitűnj az álláskeresők arctalan tömegéből!

(+ minden hónapban az elsők között fogsz értesülni a legfrissebb álláskeresési trendekről!)

Kérem az ajándékom >>

ADD MEG A KERESZTNEVED
ÉS AZ E-MAIL CÍMED ÉS MÁR KÜLDÖM IS AZ AJÁNDÉKOD!

Elfogadom az eDM szabályzatot.

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Hasznos és nélkülözhetetlen - várni fogod, meglátod! Biztos lehetsz benne, hogy nem küldök spamet, én sem szeretem, az adatvédelmi törvényeket pedig tisztelem. Az általad megadott személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át.

*a mező kitöltése kötelező

Már egy jó ideje vagy még soha nem kerestél állást, és segítségre van szükséged...

...akkor jó helyen jársz.

CV Factory elválasztó elem

Szakterületeim

 

Álláskeresés coaching Bóné Ágnessel

ÁLLÁSKERESÉS

Az álláskeresés a világgal együtt megváltozott az elmúlt 20 évben és most is átalakulóban van. Ami egykor bombabiztos módszer volt, ma már inkább csak hátráltat az álláskeresésben. Ráadásul sok esetben soha nem látott tömegen kell átverekedned magad, ha csak az álláshirdetéseket bújod, és közben megpályázod azt az állást, ami megtetszik.

Ha van egy lélegzetelállító és szakszerűen megírt önéletrajzod, akkor az olyan, mintha egy luxusautót birtokolnál. Nagyon szép, mindenki gyönyörködik benne, de benzin nélkül nem jutsz el vele sehova. Vagyis az önéletrajzod csak akkor fogja hozni az elvárt eredményeket, ha tudod, hogy kinek és milyen csatornákon keresztül juttasd el. Mert állást keresni nem csak egyféleképpen lehet, és a segítségemmel megismerheted azokat a rád szabott álláskeresési módszereket, amelyekkel tűpontosan célba ér az önéletrajzod.

CV Factory elválasztó elem

ÖNÉLETRAJZ

Az önéletrajz az álláskeresés egyik alapvető, bár néha félelmetes eszköze. Félelmetes mert ezen az “apró papírdarabon” múlik, hogy behívnak-e állásinterjúra vagy sem. Az állásinterjú pedig csak akkor borítékolható, ha az önéletrajzod egyedi, figyelemfelkeltő, hiteles, érthető, tagolt, releváns információkat tartalmaz, iparágra jellemző kulcsszavakkal tarkított, pozícióra szabott és a munkáltatóról szól. Vagyis akkor, ha megfelel az önéletrajzírás aranyszabályainak.

Az önéletrajzírás egy külön szakterület, amelynek megvannak a saját szabályai és törvényszerűségei. Ha ezeket nem ismered és a megérzéseidre hallgatva vagy nem szakmabeliek tanácsait megfogadva készíted el az önéletrajzod, akkor az olyan, mintha tűt keresnél a szénakazalban. Ha kevés az időd, de fontos a karriered vagy eleged van abból, hogy ismeretlen vizeken evezel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, mert én leveszem a válladról az önéletrajzírás terhét!

Önéletrajzírás Bóné Ágnessel
CV Factory elválasztó elem
Állásinterjú coaching Bóné Ágnessel

ÁLLÁSINTERJÚ

Sok álláskereső számára az állásinterjú ismeretlen területnek számít. Sőt, valójában a legtöbben rettegnek tőle és azt gondolják, hogy a kimenetele csak a szerencsén múlik. Ez nem így van. Az állásinterjún eladni magad és meggyőzni az interjúztatókat arról, hogy te vagy a legalkalmasabb jelölt a pozícióra, egy képesség. Egy olyan képesség, amely ritkán születik velünk, de mindenki számára elsajátítható.

Nézzünk szembe a tényekkel. Az állásinterjú egy olyan sport, ahol nagyon kiélezett verseny folyik. Nem láthatod soha, hogy kivel kell versenyezned és ők hogyan teljesítenek. De egyetlen dolgot tudunk erről a tisztességtelen játékról. Mégpedig azt, hogy csak egyetlen nyertes lehet. Nincs második hely. Nincs második próbálkozás. Csak egyetlen győztes lesz, és én azt akarom, hogy te legyél az!

CV Factory elválasztó elem

Privát tanácsadás, coaching neked

Amikor te vagy a középpontban és csak a te céljaidon dolgozunk

Legalább 3 hónapja keresel állást eredmények nélkül? Vagy talán rendszeresen izzadtságfoltosan jössz ki egy állásinterjúról, mert végigkínlódtad az egészet? Esetleg szenvedsz attól, hogy mindig alacsonyabb bért ajánlanak fel neked, mint amit megérdemelsz? Vagy csak szimplán már az állásinterjú gondolatától is kiver a víz? Akkor a privát tanácsadás óráim neked valók! Az álláskeresést és állásinterjút érintő minden témakörben, személyre szabottan, csak Neked, személyesen velem!

Milyen eredményekre számíthatsz a személyes konzultáció után?

Nem fogsz többet félni az álláskereséstől, mert tudni fogod, hogy mit és miért csinálj.

Olyan álláskeresési módszereket ismersz meg, amelyeket azonnal be tudsz vetni a terepen is.

40 %-kal nagyobb lesz az esélye annak, hogy behívjanak állásinterjúra.

Véget ér az a korszak, amikor nem kaptál visszajelzést az elküldött jelentkezéseidre.

Közelebb fogsz kerülni azokhoz az állásokhoz, amelyeket nem hirdetnek meg.

Akár negyedére csökkentheted az álláskereséssel töltött időszakot.

Képes leszel stílusosan és elegánsan eladni magad az állásinterjún.

Elsajátítod a bértárgyalás örökzöld technikáit, így akár 20%-kal is többet kereshetsz.

Ha készen állsz arra, hogy az álláskeresésben is sikeres legyél, akkor kérj konzultációt e-mailben!

Sajnáljuk de a CV Factory átmenetileg zárva tart!

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkerested az oldalamat, de sajnos van egy rossz hírem :(

Belevágtam egy új nagyszabású projektbe tavaly év végén, ami jelenleg minden időmet leköti.

Ez sajnos azt is jelenti, hogy pillanatnyilag nem tudok új ügyfeleket fogadni!

Az oldalam továbbra is nyitva áll, böngéssz nyugodtan a blogomon, ahol sok érdekes tartalmat találsz!

Üdvözlettel: Ági