sikersztorik fejléc

Töltsd le az ajándék önéletrajz ellenőrző csekklistádat, hogy kitűnj az álláskeresők arctalan tömegéből!

(+ minden hónapban az elsők között fogsz értesülni a legfrissebb álláskeresési trendekről!)

Kérem az ajándékom >>

ADD MEG A KERESZTNEVED
ÉS AZ E-MAIL CÍMED ÉS MÁR KÜLDÖM IS AZ AJÁNDÉKOD!

Elfogadom az eDM szabályzatot.

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Hasznos és nélkülözhetetlen - várni fogod, meglátod! Biztos lehetsz benne, hogy nem küldök spamet, én sem szeretem, az adatvédelmi törvényeket pedig tisztelem. Az általad megadott személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át.

*a mező kitöltése kötelező

CV Factory elválasztó elem

"Magam sem gondoltam, hogy egyszer igénybe fogok venni álláskeresési tanácsadást, de nem bántam meg a döntésem. Utólag örülök, hogy így döntöttem, és hamarabb meg kellett volna hozni ezt a döntést, mert nagyon sok hasznos tanáccsal és iránymutatással lettem gazdagabb, amit biztos vagyok benne, hogy fel fogok tudni használni a későbbiekben. Az önéletrajzom meg a kísérőlevelem pedig egyszerűen fantasztikus lett. Köszönöm neked Ágnes!"

Herédi László, Junior Accountant

"Nagyon szépen köszönöm az önéletrajzot, amit készítettél. Az elmúlt egy hónapban 6 állásinterjún voltam és 3 állásajánlatot kaptam. Ma pedig már alá is írtuk az egyik céggel a munkaszerződést. Nagyon hálás vagyok neked ezért. A régi önéletrajzommal egy állásinterjúra sem kerültem be! A lehető legjobb döntés volt a részemről, hogy hozzád fordultam és nem egyedül vágtam bele az álláskeresésbe."

Meszesi Zsófia, Értékesítési Vezető

"Az általad készített önéletrajznak köszönhetően nemcsak behívtak interjúra ahhoz a céghez, ahová nagyon szerettem volna bekerülni, de fel is ajánlották az állást. Ráadásul sikerült a korábbi fizetésemhez képest 70%-kal magasabb bérben megállapodnunk a céggel. Még egyszer nagyon köszönöm!"

Muhari Laura, HR Menedzser

"Csak ajánlani tudom Ágit és a CV Factoryt. Nagyon sokat segített nekem többször is. Nagyon jó ötleteket kaptam az önéletrajzomhoz tőle, amivel először Szaúd-Arábiában, majd utána Angliában is sikerült megkapnom a megpályázott állást."

Tanács Gábor, Termelésvezető

"Köszönöm Ági a sok segítséget, igazán hasznos tanácsokkal, ötletekkel, tippekkel láttál el a munkakeresés során. További sok sikert kívánok, remélem, minél többen választanak Téged, ha segítségre van szükségük. Nem fogják megbánni."

Szabó Krisztina, Pénzügyi Munkatárs

"Nagyon hálás vagyok a rengeteg segítségért! 3 hónap alatt 32 állásra jelentkeztem, 17 állásinterjúra hívtak be és 4 állásajánlatot is kaptam. Ez a Te érdemed! Több helyen is bekerültem a legjobb 3-4-5 közé. Ennél jóval többet jelent számomra, hiszen áttekinthetőbbé váltak a munkaerőpiaci viszonyok, olyan dogokra irányítottad a figyelmemet, amelyek jelentőségét korábban alábecsültem. Mindezek tudatában sokkal magabiztosabban állok helyt a munka világában. Köszönöm! Nélküled semmi sem sikerült volna!”

Gálfi Aletta, Irodavezető

"Drága Ági! El sem tudom mondani, hogyan köszönjem meg neked ezt a tengernyi segítséget! Profi vagy ebben az biztos! Olyan dolgokat írsz, amiben teljesen igazad van, nekem is itt van az orrom előtt és mégsem látom/láttam. Nagyon köszönöm."

Vajda Gizella, Projektmenedzser
CV Factory elválasztó elem

Önéletrajzíró kollégák mondták rólam

„A Career Directors International büszkén jelenti be, hogy Kónya Ágnes – Magyarországon elsőként – okleveles interjúztatási tanácsadó végzettséget szerzett. Ágnes folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtott a közel egy éves képzés során, amely többek között az alábbi területekre terjedt ki:

Interjúra való felkészülés

Interjú előtti kutatási munkálatok

Telefonos és egyéb interjú típusok

Szakmai portfólió 

Egyedi értékesítési ajánlat/Bemutatkozás

Munkáltatói elvárások

Interjún felmerülő kérdések és válaszok

Testbeszéd és megjelenés

Bértárgyalás

Utánkövetés

Ha számodra fontos a karriered és egy olyan szakembert keresel, aki segít megérteni és elsajátítani a bértárgyalás valamint interjúzás művészetét, akkor ne keresgélj tovább, mert megtaláltad, akit kerestél.”

Laura DeCarlo, Career Directors International elnöke

A Career Directors International által akkreditált haladó önéletrajzíró képzés (Resume Mastery for Professional Resume Writers) tulajdonosaként és vezető óraadójaként közvetlen közelről nyertem betekintést Ágnes önéletrajzírói munkájába.

Ágnes a tanulmányai alatt többször bizonyította kitartását, soha meg nem szűnő lelkesedését és a szakma iránti elkötelezettségét, hogy önéletrajzíróként a következő szintre lépjen és szaktudását tovább mélyítse. Első sorból láthattam, ahogy elsajátította a stratégiaalkotás, a kérdezés és az önéletrajzírás művészetét valamint figyelemmel kísértem, ahogy a frissen megszerzett tudását a gyakorlatba átülteti.

Ágnes a képzést Arany Minősítéssel fejezte be, amelyre az okleveles önéletrajzíróknak csak az 5 %-a képes. Ennek következtében Ágnes ma már a nemzetközileg is elismert önéletrajzírók maroknyi csapatának a tagja és büszkén ajánlom őt, mint önéletrajzírót!

Gayle Howard, Mentor, Coach, Trainer and Master Resume Writer