4+1 tipp az egészséges munka magánélet egyensúly megteremtéséhez


Manapság gyakran halljuk a munka-magánélet egyensúlya kifejezést, de sokak számára elérhetetlen álomképnek tűnik. Mivel a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, így a munka szép lassan bekúszik a magánéletünkbe.

Ma már nem kell az irodában kuksolni, ha dolgozni szeretnénk, könnyen megtehetjük otthonról is. Akár még vacsora közben is

Ennek köszönhetően egyszerűen lehetetlen a tökéletes egyensúlyt megteremteni. Viszont a jó hír, hogy nem is kell.

Mivel nem lehet szigorúan elválasztani a munkát a magánélettől, a kettő közötti határ elmosódik, így sokkal jobban jársz, ha a munka és a magánélet integrációja mellett teszed le a voksodat.

Másrészt pedig mindig lesznek olyan időszakok, amikor a család vagy a munka fog elsőbbséget élvezni, máskor pedig felcserélődnek a szerepek. Az arány soha nem fifti-fifti.

De ha betartasz néhány alapszabályt, akkor képes leszel minden élethelyzetben megteremteni a számodra ideális és egészséges egyensúlyt. Megmutatom, hogy nekem mi vált be a legjobban.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan tudod megállítani a mókuskereket, akkor olvasd el a Hello Toasties oldalán megjelent cikkem IDE KATTINTVA.

A te sikered által inspirálva,

Bóné Ágnes aláírás

 

 


Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.