Elkészült az új honlap!

CV Factory új honlap

Ha mostanában ellátogattál a CV Factory honlapjára, akkor érezhetted a változások szelét. Már napok óta tűkön ülve várom, hogy bejelentsem Neked a nagy hírt:

A héten elkészült az új honlap! :)

Az elmúlt három hónapban gőzerővel dolgoztunk a CV Factory honlapjának az újjáépítésén. Most pedig végre eljött az idő, (nagyjából) késznek nyilvánítottuk, és most már Te is megnézheted a munkánk gyümölcsét!

Ha már úgyis körbenézel a honlapon, akkor megtennéd, hogy megírod a véleményedet itt a blogon? Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Ha esetleg bármilyen helyesírási hibát vagy technikai problémát látsz, megköszönöm, ha azt is jelzed.

Az új honlap több új funkcióval és tartalommal is rendelkezik, és mobiltelefonról is könnyen olvasható. Azonban ezzel még nincs vége a megújulásunknak. De még ne szaladjunk annyira előre, hamarosan minden kiderül.

Addig is kíváncsian várom a véleményed az új honlapról :). Kérlek, írd meg lentebb egy hozzászólásban! Előre is köszönöm.

A te sikered által inspirálva,

Bóné Ágnes aláírás

Ui. Olvastad már a legutóbbi bejegyzésem? Ha nem, de szeretnél megismerkedni egy pofonegyszerű álláskeresési módszerrel, akkor kattints ide: Fejlődő cégek felkutatása – Egy pofonegyszerű, mégis elhanyagolt álláskeresési módszer.

Ha tetszik az új honlap, akkor ne habozz másokkal is megosztani. Köszönöm!


Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.